Menü

Forgalomtechnika eszközök


Megbízható hazai és külföldi beszállítói partnerekkel rendelkezünk, így folyamatosan – rövid határidővel – állunk ügyfeleink rendelkezésére szabványos, minőségi forgalomtechnika területén fellelhető eszközök széles kínálatával. A beszállítókkal való folyamatos és közvetlen kapcsolatunk révén a legkiválóbb feltételek – terméktámogatás, szállítási ütemezés, ár – mellett tudjuk biztosítani az eszközök megvásárlását.

Nem csak a beszerzésben tudunk segítséget nyújtani! Több mint 15 éves tapasztalatunk és magas szintű szaktudásunk révén a megfelelő termék kiválasztásánál is hasznos segítséget tudunk Önnek nyújtani, mely akár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet Önnek egy egy vásárlás alkalmával!

Ízelítő forgalomtechnika kínálatunkból, a teljesség igénye nélkül:

•    Forgalomtechnikai tükrök kör ill. négyszögletes kivitelben illetve vandálbiztos anyagból
•    leterhelő műanyag talpak
•    műanyag terelő kúpok
•    sebességcsökkentő borda (fekvőrendőr)
•    villogók, villogósorok
•    terelő- és sávelválasztó elemek, eszközök
•    műanyag és beton New Jersey elemek
•    horganyzott oszlopok
•    rögzítőbilincsek
•    egyéb forgalomtechnikai eszközök

Az eszközök kialakulása és szükségessége

A gépjárművek kialakulásával igény mutatkozott a forgalomtechnikai eszközök bevezetésére is. A biztonságos közlekedés igénye az 1900-as évek elején a gépjárművek számának rohamos növekedésével és azok egyre nagyobb sebességével tovább fokozódott. A korszerű, minőségi utak kialakítása mellett később már kiemelt fontosságúvá váltak olyan eszközök alkalmazása, mint például a különböző útburkolati jelek, jelzőtáblák, vezetőoszlopok vagy akár fekvőrendőrök.

Korszerű technológiával készülő forgalomtechnika eszközök egy helyen!

A gyalogos illetve közúti közlekedésben alkalmazott berendezések összehangolt és szakszerű alkalmazása alapvető igény napjainkban, melyhez minőségi alapanyagú és kivitelezésű termékekre van szükség.

Sajnos előfordul, hogy a gépjárművezetők nem veszik figyelembe a sebességre való korlátozásokat, mely balesethez, és a kihelyezett eszközök sérüléséhez, megrongálódásához vezethet. Pótlásuk ilyenkor alapvetően szükségszerű a lehető legrövidebb időn belül.

A forgalomtechnikai eszközök azért is kiemelten fontosak, mert sok esetben nem csak egyértelmű, világos információt nyújtanak a közlekedésben részt vevők számára, hanem közvetlenül baleset megelőzési funkciót is betöltenek. (például fekvőrendőr, ütközés csillapító) Így itt különösen nagy igény merül fel a megfelelő minőséggel és tartóssággal szemben.

Jelentősebb beszállítóink és eszközök


Adolf NISSEN Electrobau Gmbh+Co. KG (Németország)

adolf nissen electrobau jelzőfények forgalomtechnika

jelzőfénytábla autóra, uton elhelyezhető terelők táblákSISAS (Olaszország)

sisas olaszországi forgalomtechnikai jelzőfények

forgalomtechnika jelzőfényes táblák

 

EGYÉB FORGALOMTECHNIKAI ESZKÖZÖK


egyéb forgalomtechnika eszközök tükrök


KÖRFORGALOM

Társaságunk által forgalmazott előregyártott műanyag elemekből könnyedén kialakítható körforgalom és egyéb elválasztó sávok és szigetek. Az alábbiakban Oroszlányban megvalósult körforgalom képei láthatóak, melyhez az elemeket társaságunk szállította

körforgalom forgalomtechnika kialakítása

 

Az összeállítás képei egy másik helyszínen

forgalomtechnia kialakítás körforgalom építéssel

 

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: (+36) 47 508 021, (+36) 47 508 022; kapcsolat@faforgtech.hu