Menü

Ütközéscsillapító berendezések -VERDEGRO 


A holland székhelyű Verdegro B.V. mint gyártó, elsősorban ütközés elnyelő rendszerek valamint LED kijelzők tervezésére és gyártására szakosodott. Mindkét termékcsaládot szállítják mobil és helyhez kötött kivitelben, valamint lehetőség van az ügyfelek kérésének és igényeinek megfelelően személyre szabott kialakításra is.


Ütközéscsillapító rendszer bemutatása


A Verdegro B.V. Hollandiában és Európában is a legnagyobb ütközés elnyelő rendszereket gyártó cégek közé tartozik. Évente megközelítőleg 150-200 darab ilyen egységet illetve ütközéselnyelő párnát gyárt, melyet Európában és más kontinensen is értékesít.


megbízható ütközéselnyelő rendszer


Az ütközéselnyelő rendszerek megfelelnek az NCHRP-350 előírás valamennyi tesztjének (50, 51, 52, 53 teszt). Ez a szabályozás írja elő egyebek mellett a teherautókra szerelt ütközés elnyelő-csillapító rendszerek jelenleg hatályos követelményeit. A teljes körű tesztek és a tanúsítás a hordozó-mozgató mechanizmussal és kerettel együtt lett elvégezve az OKTI BVBA Independent Test & Certification Institute (Belgium) független intézménynél.

Az ütközéselnyelő rendszer (TMA) egy ütközéselnyelő párnából, egy elektrohidraulikus mozgató mechanizmusból és az azt rögzítő modulból áll.
Az ütközés elnyelő rendszer mozgatása 24 V feszültséggel táplált elektrohidraulikus működtetésű és olyan jármű alvázgerendáinak hátsó kitámasztott szerelékeként kell felszerelni, amelynek minimális súlya 8000 kg. A szabályozottan gyűrődő ütközéselnyelő párna szerepe, hogy az ütköző járművek megállítása előre meghatározott körülmények között történjen.

A Verdegro B.V. által gyártott ütközéscsillapító berendezések megfelelnek az NCHRP-350 előírás valamennyi tesztjének (50,51,52,53), melyeknél a vizsgálat a hordozó-mozgató mechanizmussal és kerettel együtt lett elvégezve.

 ütközéselnyelő rendszer hordozó-mozgató mechanizmussal

ütközéscsillapító rendszer ütközés után


Társaságunk a VERDEGRO B.V. hivatalos magyarországi képviselője és forgalmazója.

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: (+36) 47 508 021, (+36) 47 508 022; kapcsolat@faforgtech.hu