Menü

KRESZ tábla gyártás, közúti jelző- és útbaigazító tábla gyártás

 

A KRESZ táblák szerepe a közlekedésbiztonságban

Az útburkolati jelek mellett a közúti jelzőtáblák biztosítják a szabályszerű és balesetmentes közlekedést az utakon. A jó minőségen és a tartósságon túl a vonatkozó Útügyi Műszaki Előírásokban foglaltak szabályozzák a táblák kialakítását, méretüket illetve elhelyezésüket. A jelzőtábla és útbaigazító táblák gyártása vállalatunk egyik fő tevékenysége.

kressz tábla gyártás autópályára

A közúti jelzőtábla nem önmagáért való dolog, így rendkívül fontos, hogy az a forgalomban résztvevők számára a kellő távolságból jól látható, informatív, és – helyismeret hiányában is – magától értetődő legyen. Természetesen gondoskodni kell a megfelelő helyen és magasságban történő kihelyezésről, de ezen túl más meghatározó követelmények és előírások is vannak a közúti táblákat illetően. A táblán található jelzések mérete és alakja minden esetben a hatályos Útügyi Műszaki Előírások szerint meghatározott az egységes információszolgáltatás érdekében.

KRESZ tábla gyártás - információs tábla

 

Közúti jelző- és útbaigazító tábla gyártás

Minőség, szakértelem és időtálló technológia a KRESZ tábla gyártás területén

A fenti tényezőkön túl lényeges elvárás az is, hogy a KRESZ tábla ellenálljon az igénybevételnek, a különböző környezeti hatásoknak. Ezen felül sajnos fontos szempont a KRESZ táblák esetleges eltulajdonításának lehetősége is.

 

Tábláinkat éppen ezért már a kezdetektől fogva, egyedülálló módon a leggyakrabban műgyanta borítású rétegelt lemezből készítjük, melynek a lopások megakadályozásán túl további előnye, hogy csekély súlya miatt könnyedén szállítható illetve hagyományos rögzítési eszközökkel kihelyezhető. Mivel egyáltalán nem rozsdásodik, tartóssága is lényegesen hosszabb. Az általunk vállalt garancia időtartama megegyezik a felhasznált fényvisszavető fóliáéval.  

Természetesen a fa rétegelt lemez alapú táblákon kívül a megrendelő igénye szerint más típusú -horganyzott acél, vagy DIBOND kompozit lemez - alapú közúti jelzőtábla gyártását is elvégezzük.

Minden típusú táblánk CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

 A fóliák minőségére is különös figyelmet fordítunk, KRESZ tábla gyártásakor éppen ezért használjuk az amerikai székhelyű 3M cégcsoport magas színvonalú termékeit. Így partnereink biztosak lehetnek, hogy az általunk gyártott közlekedési táblák minden egyes paramétere  megfelel  a hatályos magyar és európai előírásoknak.

 

Magyarországon elsőként 2019 évben bevezettük a digitális UV nyomtatású jelzőtábla gyártást, amely jelenleg a legkorszerűbb gyártási technológiának felel meg.

 

Az ÚME előírásainak megfelelően különböző típusú és tartósságú fólia kerül fel a táblákra, melyek ettől függően eltérő mértékű élettartamot garantálnak:

 

RA1. fényvisszavetési osztályú fólia -EG/EGP/AEGP típusok  (jótállási idő: 7év)

RA2. fényvisszavetési osztályú fólia mikroprizmás HI/HIP fényvisszavető fólia (jótállási idő: 10 év)

RA3. fényvisszavetési osztályú fólia DG/fluorescent valamint DG fólia (jótállási idő: 12 év)

 

A részletes közúti jelzőtábla típusokat ITT (közúti jelzőtábla típusok) találja, mely segítséget nyújthat megrendeléséhez.

 

Cégünk a közúti jelzőtáblákra kiírt közbeszerzési eljárásokon 2002 óta minden alkalommal eredményesen szerepel! Munkáinkra valamint a fóliák tartósságára minden esetben garanciát vállalunk!  

KRESZ tábla gyártás minőségi alapanyagokból, több mint 15 éves tapasztalattal!

 

Tábla és KRESZ tábla gyártás egyedi megrendelésre

Egyéb típusú táblára van szüksége? Akkor is válassza a FA-FORG-TECH Hungária Kft.-t!

 

A közúti jelzőtábla gyártáson túl egyedi megrendeléseket is teljesítünk, mint például projekt táblák, idegenforgalmi jelzőtáblák, térképes útbaigazító rendszerek, utcanév táblák, intézménytáblák, vagy akár tanösvény táblák.

KRESZ tábla gyártás - intézmény tábla

Az általunk készített termékek a legmagasabb minőséget képviselik és rendkívül időtállóak, elkészítésüket pedig  kedvező határidővel vállaljuk, az ország egész területére történő szállítással!

 

Ha tábla, akkor Fa-Forg-Tech Hungária Kft!

 

Forduljon hozzánk bizalommal!