Menü

Céginformáció

 

A FA-FORG-TECH Hungária Forgalomtechnikai és Kereskedelmi Kft., 2002 évben alakult.  Működésünk során, arra törekedtünk, hogy partnereink igényeit minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki. Ennek köszönhetően az elmúlt több mint másfél évtizedben meghatározó piaci szereplővé váltunk Magyarországon. 

Tevékenységünk, a közúti jelzőtáblák gyártása, forgalmazása, útburkolati jelek festése valamint forgalomtechnikai eszközök értékesítése. Vállalatunknál az elmúlt években minőségirányítási és környezetirányítási tanúsítási rendszert vezettünk be, hiszen nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és környezettudatosságra. 

Az általunk gyártott táblák mindegyike rendelkezik CE tanúsítvánnyal.

 

Üzletpolitikánk kimondja, hogy megrendelőink számára az elérhető legkedvezőbb áron a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatást biztosítsuk. 

 

Célkitűzésünk, hogy az általunk gyártott táblákkal, forgalmazott eszközökkel és létesített burkolati jelekkel növeljük a közlekedésben részt vevők biztonságát. Az alkalmazott anyagok minősége miatt termékeink magas élettartamúak, így hosszú távon ellátják feladatukat.  Szolgáltatásainkkal az egész ország területét lefedjük, így bárki bárhol igénybe veheti.

Kérjük Önt, amennyiben bármilyen információra vagy segítségre van szüksége, elérhetőségeinken keresztül lépjen kapcsolatba velünk és munkatársaink készséggel segítenek!

 

Bízunk abban, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük.

Hajdu Lajos és Virág Béla

ügyvezetők