Útburkolat festés


Vállalatunk az elmúlt években széles körű tapasztalatot szerzett az útburkolat festés területén. Kiemelkedő szempont számunkra, hogy feltűnő, jól látható jelek kerüljenek az utakra, azonban legalább ennyire fontos az útburkolat festés tartóssága is! Az alkalmazott technológia kiválasztásakor ezeket a szempontokat vesszük figyelembe. Festőgépeinkkel a hagyományos oldószeres festésen kívül, a tartós hideg- vagy thermoplasztik burkolat festés kivitelezését is elvégezzük.

útburkolat festés - leállósávÚtburkolat festés
útburkolat festés - gyalogátkelő


Az elszomorító baleseti statisztikák miatt elindítottuk a jobb láthatóság érdekében, a „piros-fehér gyalogátkelő” kampányunkat, melyek kivitelezéséhez Debrecen, Tiszaújváros, valamint néhány budapesti kerületi önkormányzat és több más település önkormányzatának vezetésében találtunk partnereket.

Útburkolat festés nem csak közutakon, autópályákon, főutakon, illetve belterületi úthálózaton, hanem köztereken, parkolókban, pihenőhelyeken is felmerül igényként. Vállaljuk magánterületek, áruház parkolók, rutinpályák, repülőterek útburkolat festését is.

 

útburkolat festés - zebra plasztik festék  Útburkolat festés - piros-fehér zebra

gyalogátkelőhely  utburkolat festés - festőgép

 

 

__________________________________________________

További tevékenységeink:

KRESZ tábla gyártás >>

Forgalomtechnika >>