Útburkolat festés

 

Az útburkolat festés fontossága

A közúti forgalombiztonság talán egyik legmeghatározóbb eleme a gépjárművezetők és a gyalogosok megfelelő tájékoztatása, ezáltal a forgalom optimális szabályozása és vezérlése. A jól kivehető, egyértelmű jelzések nagyban elősegítik a biztonságos és balesetmentes közlekedést. Egy hanyag, alig látszó útburkolat festés nagyon komoly veszélyforrásokat hordozhat magában a forgalom résztvevőire nézve.

A közúti közlekedésről szóló jelenleg is hatályos kormányrendelet bizonyos esetekben kötelezővé is teszi az útburkolati jelek alkalmazását, kihelyezésüket, továbbá külalakjukat és technikai paramétereiket tekintve is komoly előírásoknak kell megfelelniük. Ilyen például a nappali illetve éjjeli láthatóság, a szabványos geometriai követelményeknek való megfelelés, az optimális csúszásmentesség és természetesen a tartósság.

útburkolat festés - leállósávÚtburkolat festés
útburkolat festés - gyalogátkelő

 

Útburkolat festés szakmai tapasztalattal és kifogástalan minőségben

Cégünk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az útburkolat festés területén, garantáltan megbízható, szakszerű munkát végzünk, mely minden kritériumnak 100%-osan megfelel. Gyorsan és hatékonyan végezzük el a munkafolyamatokat, így a forgalmat a lehető legkisebb mértékben akadályozzuk a közlekedésben.

A minőség – és természetesen ügyfeleink elégedettsége – számunkra a legfontosabb tényező, melyet útburkolat festéseink tartóssága is fémjelez. Szívügyünk a balesetmentes közlekedés, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a közelmúltban elindítottuk „piros-fehér gyalogátkelő” kampányunkat, melyhez számos nagyszerű partnert sikerült találnunk az ország különböző városaiból.

 

útburkolat festés - zebra plasztik festék  Útburkolat festés - piros-fehér zebra

gyalogátkelőhely  utburkolat festés - festőgép

Igénybe vehető útburkolat festési szolgáltatásaink

A munkálatokat nem csak közutakon végezzük, hanem minden olyan területen, ahol útburkolati jel felfestésére lehet szükség. (köztereken, pihenő- vagy akár parkolóhelyeken, repülőtereken is)
Az alábbi technológiákat alkalmazzuk:

  • Hagyományos oldószeres festés: kisebb forgalmi igénybevétel esetében
  • Tartós festések:
    -    Tartós festés – hidegplasztik
    -    Tartós festés – melegplasztik (thermoplasztik)

A fenti két útburkolat festési eljárás már nagyobb forgalmú utakon is tökéletesen időtálló megoldást biztosít!

__________________________________________________

További tevékenységeink:

KRESZ tábla gyártás >>

Forgalomtechnika >>