Jelzőtábla, KRESZ tábla gyártás


A jelzőtábla és KRESZ tábla gyártás vállalatunk egyik kiemelkedő tevékenysége. Jelzőtábláink eleinte - a többi magyarországi gyártótól eltérően - kizárólag nyírfa rétegelt lemezből készültek, amit fenol műgyanta film bevonattal láttunk el. Ez igaz volt mind a KRESZ táblákra, mind az útbaigazító táblákra, azaz minden általunk gyártott jelzőtáblára! Később az igények sokszínűségét felmérve elindítottuk a más típusú alapanyagokra - pl. horganyzott lemezre, alumínium lemezre – történő jelző- és KRESZ tábla gyártást is.

A gyártás során az egyik fő szempontunk a tábla időtállósága, természetesen a jól láthatóságon, mint alapvető követelményen túl! A rétegelt lemez, mint tábla alapanyag, számos jó tulajdonsággal rendelkezik.

Többek között kiküszöböli a horganyzott lemez alapú jelzőtáblák hátrányait. Mivel nem fémből készülnek, így a haszonszerzés reményében elkövetett eltulajdonítás esélye a tapasztalatok alapján gyakorlatilag nulla. Súlya kisebb, így szállítása és kihelyezése egyszerűbb. Tartóssága a korrózió kiküszöbölése miatt lényegesen jobb. A rétegelt lemez alapanyagú jelzőtáblák esetén is minden esetben vállaljuk a felhasznált fólia élettartamának megfelelő garanciát, ezt a Magyar Közút NZrt. útjain 10 éve kihelyezett tábláink is alátámasztják.

KRESZ tábla gyártás - autópálya  KRESZ tábla gyártás - információs tábla

Jelzőtábláinkat 3M típusú fólia felhasználásával készítjük, amelyek típustól függően 7 év, 10 év illetve 12 év élettartammal bírnak. A felhasznált anyagok minősége megfelel a legszigorúbb előírásoknak, valamint kielégítik a hatályos magyar és európai jogs követelményeit.

KRESZ tábla gyártás - irányító tábla  KRESZ tábla gyártás - villogó

Egyedi megrendelői kívánság alapján gyártunk projekt táblákat, idegenforgalmi jelzőtáblákat, térképes útbaigazító rendszereket, utcanévtáblát, intézménytáblát, tanösvény táblákat is.

KRESZ tábla gyártás - település tábla  KRESZ tábla gyártás - térkép

KRESZ tábla gyártás - intézmény tábla  KRESZ tábla gyártás - egyedi tábla

 

Kresz táblák (KRESZ tábla gyártás) Kresz táblák letölthető pdf >>

__________________________________________________

További tevékenységeink:

Útburkolat festés >>

Forgalomtechnika >>