Jelzőtábla, KRESZ tábla gyártás

 

A KRESZ táblák szerepe a közlekedésbiztonságban

Az útburkolati jelek mellett a KRESZ táblák biztosítják a szabályszerű és balesetmentes közlekedést az utakon. A jó minőségen és a tartósságon túl kormányrendelet is szabályozza külalakjukat illetve elhelyezésüket. A jelzőtábla és KRESZ tábla gyártás vállalatunk egyik kiemelkedő tevékenysége.

A KRESZ tábla nem önmagáért való dolog, így rendkívül fontos, hogy az a forgalomban résztvevők számára a kellő távolságból jól látható, informatív, és – helyismeret hiányában is – magától értetődő legyen. Természetesen gondoskodni kell a megfelelő helyen és magasságban történő kihelyezésről, de ezen túl más meghatározó követelmények és előírások is vannak a közúti táblákat illetően. Például a táblán található jelzések külseje, mérete és alakja minden esetben országos standard szerint meghatározott az egységes információszolgáltatás érdekében.

KRESZ tábla gyártás - autópálya  KRESZ tábla gyártás - információs tábla

Minőség, szakértelem és időtálló technológia a KRESZ tábla gyártás területén

A fenti tényezőkön túl lényeges elvárás az is, hogy a KRESZ tábla ellenálljon az igénybevételnek, a különböző külső behatásoknak. Ezen felül sajnos fontos figyelembe vennünk a KRESZ táblák esetleges eltulajdonításának lehetőségét is.

Tábláinkat éppen ezért már a kezdetektől fogva, egyedülálló módon a leggyakrabban nyírfa rétegelt lemezből készítjük, melynek a lopások megakadályozásán túl további előnye, hogy kis súlya miatt könnyedén szállítható illetve kihelyezhető. Mivel egyáltalán nem rozsdásodik, tartóssága is lényegesen hosszabb.  
Természetesen a fa rétegelt lemezen kívül lehetőség van más alapanyagú KRESZ tábla gyártására is.

Termékeinket kérésre elkészítjük horganyzott illetve alumínium lemezből is. A fóliák minőségére is különös figyelmet fordítunk, KRESZ tábla gyártásakor éppen ezért használjuk az amerikai székhelyű 3M vállalat magas színvonalú termékeit. Így biztos lehet benne, hogy a közlekedési tábla minden egyes paramétere 100%-osan megfelel majd a hatályos magyar és európai jogi előírásoknak.

KRESZ tábla gyártás - irányító tábla  KRESZ tábla gyártás - villogó

 

Többféle típusú és tartósságú fólia kerül fel a táblákra, melyek ettől függően eltérő mértékű élettartamot garantálnak:

  • Prizmás EG/EGP fényvisszavető fólia (jótállási idő: 7év)
  • Nagy fényerejű/fémmentes mikroprizmás HI/HIP fényvisszavető fólia (jótállási idő: 10 év)
  • A legmagasabb élettartammal: Fényvisszavető/fluoreszkáló DG gyémántfólia (jótállási idő: 12 év)

Jelenleg 210 féle, a KRESZ-ben valamennyi előforduló jelzést megtalálja kínálatunkban a veszélyt jelző tábláktól egészen a kiegészítő táblákig.
A részletes táblázatot kínálatunkról ITT találja, mely segítséget nyújthat a megrendeléskor.

Cégünk a közúti jelzőtáblákra kiírt közbeszerzési eljárásokon 2002 óta minden alkalommal eredményesen szerepel! Munkáinkra valamint a fóliák tartósságára minden esetben garanciát vállalunk! 
KRESZ tábla gyártás minőségi alapanyagokból, több mint 15 éves tapasztalattal!

KRESZ tábla gyártás - település tábla  KRESZ tábla gyártás - térkép

KRESZ tábla gyártás - intézmény tábla  KRESZ tábla gyártás - egyedi tábla

Tábla és KRESZ tábla gyártás egyedi megrendelésre

Más fajta táblára van szüksége? Akkor is válassza a FA-FORG-TECH Hungária KFT-t!

A KRESZ tábla gyártáson túl egyedi megrendeléseket is teljesítünk, mint például projekt táblák, idegenforgalmi jelzőtáblák, térképes útbaigazító rendszerek, utcanév táblák, intézménytáblák, vagy akár tanösvény táblák.

Az általunk készített termékek minőségiek és 100%-ban időtállóak, elkészítésüket pedig rendkívül kedvező határidővel vállaljuk, az ország egész területén!

Ha tábla, akkor FA-FORG-TECH!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kresz táblák (KRESZ tábla gyártás) Kresz táblák letölthető pdf >>

__________________________________________________

További tevékenységeink:

Útburkolat festés >>

Forgalomtechnika >>