Forgalomtechnika


Megbízható hazai és külföldi beszállítói partnerekkel rendelkezünk, így folyamatosan – rövid határidővel – állunk ügyfeleink rendelkezésére szabványos, minőségi forgalomtechnika területén fellelhető eszközök széles kínálatával. A beszállítókkal való folyamatos és közvetlen kapcsolatunk révén a legkiválóbb feltételek – terméktámogatás, szállítási ütemezés, ár – mellett tudjuk biztosítani az eszközök megvásárlását.

Nem csak a beszerzésben tudunk segítséget nyújtani! Több mint 15 éves tapasztalatunk és magas szintű szaktudásunk révén a megfelelő termék kiválasztásánál is hasznos segítséget tudunk Önnek nyújtani, mely akár több tízezer forintos megtakarítást is jelenthet Önnek egyegy vásárlás alkalmával!

Ízelítő forgalomtechnika kínálatunkból, a teljesség igénye nélkül:

•    Ütközési energiaelnyelő berendezések - TMA
•    (KRESZ) tükrök kör ill. négyszögletes kivitelben
•    leterhelő műanyag talpak
•    műanyag terelő kúpok
•    sebességcsökkentő borda (fekvőrendőr)
•    villogók, villogósorok
•    terelő- és sávelválasztó elemek, eszközök
•    műanyag és beton New Jersey elemek
•    horganyzott oszlopok
•    rögzítőbilincsek
•    egyéb forgalomtechnikai eszközök

Az eszközök kialakulása és szükségessége

A gépjárművek kialakulásával igény mutatkozott a forgalomtechnikai eszközök bevezetésére is. A biztonságos közlekedés igénye az 1900-as évek elején a gépjárművek számának rohamos növekedésével és azok egyre nagyobb sebességével tovább fokozódott. A korszerű, minőségi utak kialakítása mellett később már kiemelt fontosságúvá váltak olyan eszközök alkalmazása, mint például a különböző útburkolati jelek, jelzőtáblák, vezetőoszlopok vagy akár fekvőrendőrök.

Korszerű technológiával készülő forgalomtechnika eszközök egy helyen!

A gyalogos illetve közúti közlekedésben alkalmazott berendezések összehangolt és szakszerű alkalmazása alapvető igény napjainkban, melyhez minőségi alapanyagú és kivitelezésű termékekre van szükség.

Sajnos előfordul, hogy a gépjárművezetők nem veszik figyelembe a sebességre való korlátozásokat, mely balesethez, és a kihelyezett eszközök sérüléséhez, megrongálódásához vezethet. Pótlásuk ilyenkor alapvetően szükségszerű a lehető legrövidebb időn belül.

A forgalomtechnikai eszközök azért is kiemelten fontosak, mert sok esetben nem csak egyértelmű, világos információt nyújtanak a közlekedésben részt vevők számára, hanem közvetlenül baleset megelőzési funkciót is betöltenek. (például fekvőrendőr, ütközés csillapító) Így itt különösen nagy igény merül fel a megfelelő minőséggel és tartóssággal szemben.

További kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Tel.: (+36) 47 508 021, (+36) 47 508 022; kapcsolat@faforgtech.hu

 

forgalomtechnikai tükör  forgalomtechnika - villogó

forgalomtechnika - forgalomlassító  forgalomtechnikai eszközök

forgalomtechnika - kapocs  forgalomtechnika - terelő tábla

forgalomtechnika - kúp  forgalomtechnika - energia elnyelő

__________________________________________________

További tevékenységeink:

KRESZ tábla gyártás >>

Útburkolat festés >>